Topp 10 coolaste sajterna på nätet 2016

444 0
everest

Topp10_i_GoogleTrots att internet har miljontals hemsidor brukar dom flesta av oss bara besöka ett fåtal sajter som vi känner igen så som facebook, web butiker, kanske någon blogg och liknande. Då och då ger vi oss ut på äventyr efter jakten på nya spännande sajter som nätet har att erbjuda men det är inte så lätt att hitta något bland miljontals hemsidor och speciellt om man inte vet vad man letar efter. Därför kommer vi på 24tim från och med nu regelbundet att bjuda på coolsaste sajterna listor där vi kommer att tipsa dig om hemsidor som du förmodligen inte visste fans men som du garanterat kommer tycka är coola.

#1. Asoftmurur

Den här sajten är en plats för dig som vill koppla av till ljud du känner igen. På asomurur hittar du ett tiotal olika ljud så som åska, fåglar, crickets, vågor och liknande som du själv kan mixa med. Du kan tex höja vågljudet lite tillsammans med lite småregn och någon enstaka fågel som hörs då och då.

#2. Everestavalanchetragedy

Har du någonsin funderat hur det skulle vara att klättra upp för Mount Everest? I så fall är den här hemsidan något alldeles extra för dig. På Everestavalanchetragedy får du se hela resan upp för Mount Everest i 3D.

#3. Timelapse

Timelaps är en webplats där vi kan se världens utveckling med satelitbilder. Timelapse visar oss olika delar av världen som vi väljer och spolar framåt från tusentals år bakåt i tiden så att vi kan se hur jorden har förändrats.

#4. Projectalexandria.net

Gillar du att läsa böcker? Då kanske du kommer att älska Projectalexandria som är en bokförlags sajt där du skriver in en bok du har läst eller gillar och får då fram ett flertal exempel på andra böcker som du kanske kan gilla.

#5. isitnormal

Har du någonsin haft en tank som du inte vågat fråga andra om eftersom du är osäker på om din tanke är normal eller inte? I så fall ska du besöka isitnormal där människor anonymt ställer frågor med två svaralternativ som är ja det är normalt och nej det är inte normalt.

#6. Thefacesoffacebook

The faces of facebook påminner oss om hur små vi egentligen är samtidigt som det påminner oss om hur stor världen är. På The faces off facebook kan vi nämligen se profilbilder från alla facebook användare i hela världen. 1,2 biljoner ansikten med profiler laddas på en enda sida så vill du ha något att göra i ett par dagar kan du alltid besöka The faces of facebook och försöka hitta din profil.

#7. Agar

Agar är ett online spel som ser ut som ett papper med en massa färgade prickar. Här ska man med musen röra sin cirkel och äta så många prickar som möjligt för att växa men man ska också se upp för andra spelare som har större cirklar eftersom dessa vill äta upp dig.

#8. Animagraffs

Har du någonsin undrat hur något fungerar men inte riktigt kunnat se bilden i huvudet? På den här sidan visar man med rörliga bilder hur olika saker fungerar som tex en bilmotor, en spindel som skjuter ut gift och mycket mer.

#9. Giphy

Giphy är en hemsida som samlat tusentals rörliga bilder på en och samma plats. Bläddra igenom tusentals rörliga och roliga bilder.

#10. Tunefind

Har du någonsin hört en grym låt på Tv som du önskar du kunde namnet på? På Tunefind hittar du hundratals listor med låtar från olika Tv filmer och serier.

Inga kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *