Sluta röka på 2 veckor marknadens bästa rökavvänjning läkemedel

824 0
slutaröka

Att sluta röka är svårare än vad icke rökare tror! Det handlar självklart en hel del om att ha en tillräckligt stark vilja och en personlighet som står fast vid det han eller hon bestämmer sig för men icke rökare glömmer ofta att även dom har vanor i sitt liv som dom har svårt att göra sig av med.

Varför? För att man har vant sin kropp att göra på ett sätt och alla andra sätt kommer därför att kännas jobbiga på ett eller annat sätt. För oss rökare är det mer än bara vana! Det är även nikotin som skickar signaler till vår hjärna och belönar oss som vi måste bortse ifrån och då känna oss deprimerade, irriterade och ibland även väldigt arga när vi bortser från vår dagliga vana.

Som tur är finns det nu ett Brittiskt läkemedel som kan beställas online som har visat sig ha den bästa effekten bland alla sluta röka läkemedel som finns på marknaden och det just eftersom den hjälper oss att trappa ner rökningen och ersätter belöningarna i hjärnan så även om vi känner för att röka så kommer vi inte att känna samma tillfredsställelse utan snarare tvärtom vilket gör det betydligt enklare för oss att sluta röka.

Vilja att sluta röka behövs fortfarande som för allt annat man vill ändra i sitt liv men med dessa tabletter som heter Champix så minskar vårt röksug och vi känner inte längre tillfredsställelsen av att röka vilket gör att vår rök vana blir lika enkel som att börja vänja sig vid att borsta tänderna 2 gånger om dagen. Dvs det krävs fortfarande en ”effort” från oss men skulle vi missa borsta tänderna en gång är det inte hela världen.

Läs mer om Champix här!

Inga kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *