Oroar Svart Magi dig? Så här kan du skydda dig!

1583 0
svart magi

Svart Magi är en sorts trolldom som utförs med avsikt för att skada personen man skickar trolldomen på och är något som person som trolldomen skickas till inte kan se eller känna till.

Många människor tror att deras ohälsa, dåliga ekonomi eller sociala liv beror på Svart Magi som någon som ogillar dom har skickat på dom. Är du kanske en av dom som tror att ditt liv påverkas av Svart Magi?

I så fall kan du använda metoderna här nedanför  som vi har tagit tagit reda på från experter och som talar om hur du kan skydda dig mot dessa trolldomar.

Ett rått ägg med skal på

Läs över det råa ägget. Det du ska läsa är att det ska dra ut alla onda ögon och besvär som du har. Samtidigt rullar du ägget motsols och ner från huvud till tåspetsarna eller bara där du har besvär om det är ett hälsoproblem. Detta ska du göra väldigt långsamt och omsorgsfullt i ca 20 minuter. När du är klar ska du kasta ägget norrut över din axel. Om ditt problem är riktigt allvarligt ska du kasta äger över axeln vid en korsväg men om problemet är ett mindre bekymmer kan du krossa det mot insidan av toalettstolen.

Rensa huset från Svart Magi

Tvätta golvet med lite extra Ammoniak och en näve havssalt och se till att du alltid städar från innersta rummet och ut ända fram till ytterdörren.

Bada med mörk öl & salt

Ta ett bad med 3 flaskor mörkt öl samt en matsked salt som du rör om motsols samtidigt som du badar i ca 8 minuter. Lufttorka och gå sedan in i sovrummet där du ber om befrielse från dina besvär antingen med dina egna ord eller med psaltarpsalmen nr 23.

Lämna en offergåva

En offergåva är tex ett mynt, mat, en docka eller något annat som dom onda andarna kan roa sig med istället för dig. Man lägger denna offergåvan på en plats där man tror sig ha fått problemet och säger ”Ta den här offergåvan och låt ”Ditt namn” vara ifred.

Aspand & amuletter med blå ögon

I många arabiska kulturer så röker man en ört som kallas för Aspand för att göra sig av med mindre besvär och i huset har man amuletter med blå ögon som kallas för Nazar. Vissa har även den här amuletten på ett halsband på sig hela tiden för att ständigt skydda sig mot Svart Magi och onda trolldomar.

 

Inga kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *