Modji fick barn med geten Stacey – se videon här!

1409 0
get

Modji är en 25 åring från Sydafrika som har en väldigt ovanlig genetisk åkomma som gör att han både känner stor attraktion till getter samt att han faktiskt kan befrukta dom. Läkaren som undersökte Modji säger att han aldrig i hela sitt liv sett något liknande. Modjis mamma berättar oron över Modji`s förälskelse och att hon mest var orolig för att han skulle fastna för en get som inte var bra för honom och som kanske skulle vara otrogen och lämna honom men är väldigt glad över att det blev Stacey som har vuxit upp i deras hage, som dom känner och vet är bra för Modji. Sajten Satiren träffade Modji på hans gård och filmade bland annat videon som du kan se här nedanför.

Det blev en pojke som föddes den 10:e augusti 2016 och satiren frågar Modji ”Hur känns det att äntligen bli pappa”? – Det känns helt fantastiskt svarar Modji och berättar att både han och Stacey var oroliga över att det inte skulle gå men efter många försök så lyckades hon bli gravid och födde mig en pojke.

gotte

Satiren är så klart känd för att vara en skämtsida så om denna historian är sann eller inte får du själv avgöra. Det mest intressanta för oss på 24tim var faktiskt inte artikeln om pojken som fick barn med en get eftersom vi vet att detta är omöjligt.

Det vi tyckte var den riktiga storyn här är att om man bläddrar i kommentarerna på satir under denna artikel så hittar man faktiskt ganska många människor som verkar tro på det här vilket vi finner är fantastiskt intressant!

Det verkar som att ganska många människor helt missat det här med att man inte ska tro på allt man läser så jag tyckte att det behövdes säga en extra gång!

 

Inga kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *