24-åriga Korosh är Laila Bagge`s nya kärlek

1292 0
bagge_present_stor6_0

Låtskrivaren Laila Bagge (42 år) har en ny kärlek i sitt liv som hon inte gärna berättar allt för mycket om men det man vet är att den nya mannen i hennes liv är Korosh Kananian – en 24 årig från Stockholm som jobbar med försäkringsrådgivning för Trygg Hansa.

Paret ska ha träffats strax innan nyår och setts på ett flertal olika middagar i offentlig miljö sedan dess. Laila`s vänner ska dock ha vetat om det här långt innan pressen kände till det. I ett pressmeddelande hos Aftonbladet ska Laila ha sagt att hon helst vill hålla det här hemligt och hålla det för sig själva än så länge.

Det framgår dock lite senare i andra pressmeddelanden att Laila har lagt ut en bild på Instagram på henne och Korashdär dom grovhånglar och njuter av varandra som Laila själv uttrycker det. Lailas vänner säger att dom gör allting tillsammans både i och utanför sängen och Laila kommenterar det med att berätta att dom kommer att åka på en resa till Italien i juni men att hon under juli månad kommer att åka iväg med en väninna och barnen till Maldiverna.

Laila ska även ha nämnt att paret ska göra ett nytt spännande steg i sitt förhållande vilket är att starta ett eget bolag tillsammans men mycket mer än så säger hon inte än.

Det ser ut att bli en väldigt romantisk och kärleksfull sommar för paret Laila Bagge och Korosh Kananian.

What's your rating?
9.8 Users rating based on 1 votes